Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Teamuitje Biking Diner

We fietsen met elkaar langs speciale Leidse adresjes voor diverse gerechten, vaak op verrassende locaties…
Letterlijk en figuurlijk alle ingrediënten voor een Bizon’der programma in Leiden!

Programma

Teamuitje Biking Diner

Waarom zoeken toeristen altijd die plaatsen op die voor lokale inwoners nauwelijks interessant zijn? Een andere stad of plaats ontdek je het best door met een bekende van die stad mee te gaan. Je wilt die stad of plek ontdekken op de manier zoals de inwoners die ervaren. Waar zijn zij trots op? Waar houden zij van? Wat zijn de beste restaurantjes van de stad?

 

De tour begint op een bizon’dere locatie in Leiden: De Meelfabriek. De fietstocht voert de deelnemers langs bizon’dere locaties, mooie straten en gezellige hofjes. Onder begeleiding van een Bizon’dere Leidse Tourguide wordt deze tocht vormgegeven, zodat de deelnemers heerlijk kunnen genieten van al het moois wat Leiden ‘de sleutelstad’ te bieden heeft.

 

Tijdens dit teamuitje in Leiden komen uw gasten ook gezellige restaurantjes tegen. In deze eetgelegenheden staat het desbetreffende gerecht voor uw gasten klaar. Zo geniet u in het eerste restaurantje van een voorgerecht. U fietst vervolgens weer verder onder leiding van de gids. Via een aantal leuke plekjes komt u terecht in een ander restaurantje waar u het hoofdgerecht gaat nuttigen.

 

Om de locatie van het nagerecht te bereiken wordt wederom een klein stukje gefietst, waarna u eindelijk kunt genieten van het nagerecht en nog heerlijk kunt natafelen….

Prijzen

Prijs teamuitje Leiden biking diner € 85,00 p.p.

 

Het teamuitje Leiden Biking Diner omvat:

  • Organisatie en uitvoering van het programma;
  • Bizon’dere comfortabele fietsen;
  • Een Bizon’dere Leidse gids;
  • Voorgerecht;
  • Hoofdgerecht:
  • Nagerecht;
  • Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij het teamuitje Leiden Biking Diner is niet inbegrepen:

  • Genuttigde drankjes;
  • BTW.

 

Dit teamuitje in Leiden is al mogelijk vanaf 10 personen!
In verband met drukte alleen boekbaar van maandag t/m donderdag.
Bel voor een vrijblijvende offerte: 071-750 3184

Locaties

Leiden is de Sleutelstad. Overal in de stad duiken de sleutels op. Hiernaast staat Leiden uiteraard bekend als oudste universiteitsstad van Nederland, haar prachtige binnenstad met mooie grachten; Leiden wordt niet voor niets ‘klein-Amsterdam’ genoemd! De combinatie van al dit moois geeft Leiden haar unieke en bizon’dere karakter. Voeg hier de uitstekende en diverse horeca-mogelijkheden aan toe en je hebt de perfecte locatie voor een bizon’der bedrijfsuitje.

  • Biking Diner
€ 85.00 p.p.
Fun Jong & Oud Informatief
Offerte aanvragen Mail ons