Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Leidsche Smultour

Fietsen en smullen is de eenvoudige strategie van dit uitje door Leiden
De strategie van onze smultour is simpel en eenvoudig. We fietsen met de deelnemers langs speciale Leidse adressen voor fijnproevers.

Programma

Leidsche Smultour

Fietsen en smullen is de eenvoudige strategie van deze tour door Leiden. We fietsen met de deelnemers langs speciale Leidse adresjes voor fijnproevers. Op deze plekken vullen we de grote picknickmanden voorop onze bizon’dere fietsen. We eindigen de fietstour met een picknick om de juist verworven waren te proeven. Heerlijk!

 

Met dit personeelsuitje/ teamuitje vertrekken we vanaf een Bizon’der markante locatie van Leiden; De Meelfabriek. Voorop onze comfortabele cruiserfietsen plaatsen we een grote lege picknickmand. Tijdens de tour, die behalve leuk ook erg lekker is, fietsen we langs een aantal speciaal geselecteerde adresjes waar Leidse fijnproevers dagelijks hun hart ophalen.

 

Met een mand vol Leidse kwaliteitsproducten eindigen we op een mooie plek om te genieten van al het lekkers. Een perfecte afsluiting van dit bedrijfsuitje in Leiden.

 

Fietsen we in de ochtend, dan gaan we een heerlijke lunch verzamelen. Fietsen we in de middag, dan gaan we aan het eind van de middag met al het verzamelde lekkers lekker borrelen.

Prijzen

Prijs per persoon: € 49,50

 

De Leidsche Smultour omvat:

  • Organisatie en uitvoering van het programma;
  • Begeleiding door Leidse Tourguide (local);
  • Bizon’dere, comfortabele fietsen;
  • Typisch Leidse lekkernijen;
  • Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het evenement.

 

Bij de Leidsche Smultour is niet inbegrepen:

  • BTW.

 

Dit programma is al te boeken met een groepsgrootte vanaf 10 personen!

Bel voor een vrijblijvende offerte: 071-750 3184.

Locaties

Leiden is de Sleutelstad. Overal in de stad duiken de sleutels op. Hiernaast staat Leiden uiteraard bekend als oudste universiteitsstad van Nederland, haar prachtige binnenstad met mooie grachten; Leiden wordt niet voor niets ‘klein-Amsterdam’ genoemd! De combinatie van al dit moois geeft Leiden haar unieke en bizon’dere karakter. Voeg hier de uitstekende en diverse horeca-mogelijkheden aan toe en je hebt de perfecte locatie voor een bizon’der bedrijfsuitje.

  • Teamuitje Leiden Smultour
€ 49.50 p.p.
Fun Outdoor Jong & Oud Informatief
Offerte aanvragen Mail ons