Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

Fietsverhuur..... door de ogen van onze klanten

Bizon Bike Company

Uitstekend fietsen verhuur winkel!

“We hebben fietsen gehuurd bij BizonBikeCompany voor een ritje naar de Keukenhof in April. De reservering was snel en makkelijk. Ik heb een mail gestuurd en kregen een bevestiging binnen 2 uur. De winkel ligt in het centrale deel van Leiden bij de singel. Er is een grote parkeerplaats In de buurt, wat een goede zaak is als u met een auto bent. De eigenaar is zeer vriendelijk en heeft ons geholpen onze route te plannen. We hebben ook een kaart met de meest populaire routes gekregen. Onze fietsen waren 2 koele stadsfietsen in een perfecte conditie:). Ze hadden 3 versnellingen en waren perfect geschikt voor een trip in het vlakke terrein rondom Leiden. We hebben erg genoten van de fietstocht! In de lente zie je een heleboel bloemenvelden en mooie landschappen. Waar je ook gaat, er zijn er tal van fietspaden en al veel locaties te bezoeken!
Alles in één, hadden we een erg leuke ervaring en een perfecte service van BizonBikeCompany en Marcel. Dank u!”

 

Fietsen door leiden

“Wat een super gave locatie is dit. Binnen en mum van tijd zit je middenin het centrum. Fietsen door de stad, langs grachten, door steegjes en pleintjes. We hadden mooi weer dus wel mazzel. Met met een coole fiets waar je mee gezien mag worden. Echt leuk om zo de stad te verkennen. ja wel voor herhaling vatbaar.”

 

Fantastische fietsen en geweldige service

“Fantastische fietsen en een geweldige service. Genoten van de reis door magische bloemenvelden rond Keukenhof. Maakte een 60 km reis en de fietsen zijn zeer comfortabel.”

 

Prachtig fietsen in Leiden

“We reisden naar Leiden vanaf Amsterdam vooral fietsen te huren van Bizonbikecompany voor onze fietsen naar de bloemenvelden. Ik reserveerde de fietsen via e-mail en had verschillende communicatie met Marcel die uiterst behulpzaam, zeer snel naar mijn vragen reageren. Bij aankomst waren de fietsen met comfortabele stoelen al voor ons bereid. De fietsen waren allemaal in onberispelijke staat en zo gemakkelijk te rijden. Marcel tot grote zorg met de routebeschrijving en een kaart. Het was een glorieus, vrij zeker dat hij het mooi weer ook geregeld had. We hadden een erg leuke tijd gefietst langs toegewijde fietsroutes. Er is zo veel meer van de lokale platteland te zien, ik zou zeker van bizon opnieuw te huur. Fietsen in Holland is de beste!”

 

(*) Deze klantreferenties zijn afkomstig van onze TripAdvisor pagina.