Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

NO SWEAT SO ELECTRIC GO OUTSIDE

Vanaf nu te huur én te koop bij BizonBikeCompany

WATT?

De dagelijkse fietsrit kan makkelijker en met minder ‘sweat’. Met de stoere urban e-bike van WATT, zowel verkrijgbaar in dames- en herenmodel, wordt dat alleen nog maar leuker. Hip, elektrisch en perfect voor een ritje door de stad of directe omgeving.

Door de volledig geïntegreerde accu en motor ziet deze stoere E-bike eruit zoals een gewone fiets. En door de inventieve aandrijving geeft de motor direct ondersteuning tot 25 kilometer per uur. De WATT fietsen hebben een actieradius van 30 tot 50 kilometer, ideaal voor in en rondom de stad!

Je kunt de WATT fiets bij ons huren, maar ze zijn ook te koop bij de BizonBikeCompany.

 

Ultieme stadsfiets

De WATT fiets is ontworpen voor ritjes in en rondom de stad. De batterij is geïntegreerd in de onderbuis van het frame; hierdoor ontstaat er een goede gewichtsverdeling van de fiets. Hierdoor voelt het fietsen natuurlijk en vertrouwd aan. Ideaal dus voor de dagelijkse ritten naar het werk of school of naar de bakker en de supermarkt. Zonder moeite net even wat sneller en verder.

De fiets kan tegen een stootje en is voorzien van bevestigingspunten voor een stevig slot. Verder heeft het een robuuste standaard waarmee je, je fiets overal in de stad makkelijk kwijt kunt. Verder heeft het lichtgewicht spatborden en alle bevestigingspunten om bijvoorbeeld een bagagedrager of voorrekje toe te voegen.

Licht en sterk

Het frame is gemaakt van aluminium, wat de fiets sterk en licht maakt. De WATT fiets weegt ongeveer 17 kilogram. Zonder trapondersteuning kun je er dus ook prima mee fietsen!

 

Watt Leiden_1-min