Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184
Naar overzicht

E-ChopperGame Leiden

Een uniek format waarbij teams zich met E-Choppers verplaatsen langs verschillende escaperoom-gerelateerde opdrachten in Leiden en omgeving.
Een uniek format waarbij teams zich met E-Choppers (scooters) verplaatsen langs verschillende EscapeRoom-gerelateerde opdrachten in een vaststaand speelgebied in Leiden en omgeving.

Programma

E-ChopperGame Leiden

Een E-Chopper is een 100% elektrische scooter met een stoer uiterlijk en een breed stuur, waarmee jullie in teamverband op pad gaan tijdens de E-ChopperGame Leiden.

 

Tijdens het programma worden de deelnemers verdeeld in kleinere teams van 3-4 personen. Na een duidelijke instructie bij ons op locatie, scant 1 persoon van het team (de TeamCaptain) met zijn/haar smartphone een QR-code om de game te starten. Middels de Bizon Events Games-app op het device van de TeamCaptain, navigeren jullie van locatie naar locatie binnen een vaststaand gebied in Leiden en omgeving.

Gedurende de game worden de teams naast de E-Chopper voorzien van een rugzak met game-elementen.

De E-Choppers zijn voorzien van een smartphone houder voor elk type smartphone, zodat je veilig en eenvoudig kunt navigeren.

Tijdens de E-ChopperGame Leiden dienen allerlei EscapeRoom-gerelateerde opdrachten te worden volbracht. Hierbij kan worden gedacht aan breinkrakers, logi-puzzels, foto-opdrachten en meer. Alléén het team dat deze elementen goed weet te combineren zal de meeste punten kunnen scoren.

Tijdsduur van de E-ChopperGame Leiden is exact 90 minuten. Voordat de timer op 00:00 staat dienen de teams weer terug te zijn op de eindlocatie. De tijd tikt… We zijn begonnen!

 

Kortom: Een unieke spelformat waarbij communicatie, samenwerking én creativiteit voorop staat.

Prijzen

Richtprijs per persoon: € 39,50

Prijzen zijn op aanvraag. Deze zijn namelijk afhankelijk van het aantal personen/teams en maatwerk.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie via 071-750 3184.

Veelgestelde vragen

Heb ik een rijbewijs nodig om op een E-Chopper te rijden?
Je moet in het bezit zijn van een geldig brommer-certificaat, rijbewijs A (motor) of rijbewijs B. De bestuurder dient minimaal 16 jaar te zijn.
Welke verkeersregels gelden er als je rijdt op een E-Chopper?
Een E-Chopper valt wettelijk gezien onder de categorie ‘snorfiets’ en heeft daardoor dus ook een ‘blauw’ kenteken. Dit betekent dat snorfietsen op een fietspad moeten rijden, als deze aanwezig is. Het spreekt voor zich dat rijden op een voetpad(stoep) en bellen op de E-Chopper natuurlijk niet is toegestaan.
Moet ik borg betalen?
Ja, per E-Chopper rekenen wij een borg. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers. De borg betaal je vooraf ter plaatse; dat kan per PIN of contant. We geven je een gave, mooie en goede E-Chopper mee. Zorg jij ervoor dat onze E-Chopper ook weer netjes terugkomt? Dan kan krijg je uiteraard je borg weer netjes terug.
Hoe zit het met de verzekering?
Onze E-Choppers zijn WA-verzekerd. Dat betekend dat schade aan anderen is gedekt. Mocht je zelf schade veroorzaken aan de E-Chopper, dan ben je ook zelf verantwoordelijk voor de (herstel) kosten. In eerste instantie worden de kosten verrekend met de borg. Eventuele schade dient direct na afloop vergoed te worden. Wij beoordelen bij terugkomst elke E-Chopper.
Moet ik een helm dragen?
Nee, voor bestuurders van snorfietsen geldt geen helmplicht.
Hoe hard rijdt een E-Chopper?
Een E-Chopper valt onder de categorie ‘snorfiets’ en gaat maximaal 25 km per uur.
  • E-ChopperGame Leiden
€ 39.50 p.p.
Competitief Outdoor Teambuilding Fun
Offerte aanvragen Mail ons