Bekijk onze andere events

U kunt ons bereiken op

071-750 3184

E-ChopperGame Leiden

Voor groepen van 6-10 personen, nu online te boeken!

E-ChopperGame Leiden

Beleef en ervaar onze unieke format waarbij teams zich per stoere elektrische scooter, de E-Chopper, door Leiden begeven en diverse Escape Room-gerelateerde opdrachten uitvoeren.

De E-Chopper, een 100% elektrische scooter met een stoer uiterlijk en breed stuur, vormt de basis voor teamactiviteiten tijdens de E-ChopperGame Leiden. Dit unieke spelconcept benadrukt communicatie, samenwerking en creativiteit.

Na een duidelijke instructie op locatie scant de TeamCaptain met zijn/haar SmartPhone een QR-code om het spel te starten. Deelnemers worden in teams van 3-5 personen verdeeld, voorzien van E-Choppers en rugzakken met spelattributen. Met behulp van de Bizon Events Games-app op de SmartPhone van de TeamCaptain, navigeren de teams binnen een vastgesteld gebied in Leiden en omgeving. De E-Choppers zijn uitgerust met smartphonehouders voor elk type telefoon, waardoor veilige en eenvoudige navigatie mogelijk is.

Punten kunnen worden verdiend door het vinden en kraken van codes via diverse Escape Room-gerelateerde opdrachten. Effectieve communicatie, samenwerking en creativiteit zijn hierbij cruciaal. Alleen het team dat deze elementen succesvol combineert, scoort de meeste punten en wint de competitie.

De E-Chopper Game is een dynamisch programma waarbij teams strijden voor de overwinning. De E-ChopperGame Leiden duurt circa 90 minuten. Hiervoor vindt de briefing en uitleg van het programma plaats; na afloop volgt uiteraard een gezellige prijsuitreiking met bekendmaking van het winnende team!

Reserveer hieronder online jouw E-ChopperGame of neem contact met ons op via info@bizonbikecompany.nl


Prijs

Prijs per persoon € 49,50 incl BTW (€ 40,90 excl. BTW)

Min. 6 / max. 10 deelnemers.

Het programma omvat:
– Begeleiding en instructie;
– Inzet Bizon Events Games-app;
– Format E-ChopperGame Leiden;
– Inzet E-Choppers;
– Bokaal voor winnend team;
– Overall coördinatie van de voorbereiding, uitvoer en nazorg van het programma;
– BTW.

Exclusief:
– Servicekosten á 2%;
– Borg voor de E-Choppers.

Belangrijk: Voor het rijden met onze E-Choppers is een rijbewijs of een geldig brommer-certificaat een vereiste. Is een deelnemer niet in het bezit van een geldig rijbewijs, geen probleem! Wij beschikken ook over e-bikes. Neem hierover gerust contact met ons op via 071-750 3184.